Lorna Shore letos ještě jednou. Zabombí na podzim v Praze

Vydáno: 30.06.2023 12:40 - Tisková zpráva

Po napumpovaném vystoupení na letošním Rock for People, kdy hned první den otvírali hlavní stage, si deathcorová úderka Lorna Shora dá na podzim repete v Česku. Pište si: 19. listopadu, Roxy, Praha. Jako support dorazí Rivers of Nihil, Distant a Ingested.
Pro Lornu Shore nebyl rok 2020 ničím jiným než zúčtováním - v kariéře postavené na výzvách, změnách a cílevědomé vizi. Pro kvintet z New Jersey znamenal rok 2020 pandemii, změnu zpěváka, zrušená turné. Následující rok postavil kapelu před ohromující tvůrčí výzvu v podobě písně "To the Hellfire" z jejich nesmírně dobře hodnoceného "...And I Return to Nothingness". Přes to všechno však zvýšili svou zvukovou laťku nadcházejícím albem Pain Remains, které nejenže odpovídá všemu, co Lorna Shore naznačili, ale také to překonává - brutálně a velkolepě.


Lorna Shore promo 2023


"Připadá nám to jako znovuzrození všeho - energie, kapely, morálky," říká bubeník Austin Archey. Pain Remains je výsledkem stejného boje a záplavy osobních i tvůrčích pekel, které poznamenaly celou kariéru Lorna Shore." Tohle byla nejtěžší deska v naší kariéře, kterou jsme kdy museli napsat," říká kytarista Adam De Micco. "Už jsme nebyli v pozici outsidera. Díky EP a albu '...Hellfire' jsme věděli, že musíme překonat sami sebe. Byl to jiný druh tlaku. Pro mě to byl psychický boj bylo to, že jsme byli vnímáni v novém světle - museli jsme se ujistit, že nebudeme vnímáni jako nějaká mihotavý plamínek."

Prémiový předprodej pro majitele RFP aplikace bude zahájen už 30. 6. v 11:00. Předprodej bude na heslo, které v daný čas najdete přímo v RFP aplikaci. Veřejný prodej vstupenek bude zahájen v pondělí 3. července v 11:00 v síti GoOut.



LORNA SHORE - Sun//Eater (OFFICIAL VIDEO)


 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení