Slipknot náhle opustil Craig Jones! Uvidíme ho na Rock for People?

Vydáno: 07.06.2023 23:34 - Dominik Šidlo

Den před koncertem Slipknot na Rock for People 2023 zasáhla jejich fanoušky zdrcující zpráva. Sampler Craig Jones, známý také jako 133 či #5, opouští kapelu.
Craig byl jedním z vizuálně nejvýraznějších členů devítihlavé saně, jeho hřeby prostřílená maska byla jednou z těch nejtypičtějších už do počátků Slipknot. Jones to s partou táhl dobrých sedmadvacet let.



Důvod Slipknot zatím oficiálně neuvedli, na svých sociálních sítích sděliili pouze následující: "Všem našim fanouškům, za Slipknot oznamujeme, že se rozcházíme s Craigem Jonesem. Přejeme mu všechno nejlepší do budoucna." Příspěvek později smazali a nasdíleli zamaskovanou tvář neznámého hudebníka, patrně Craigova náhradníka.

Tato novinka však platí okamžitě, tudíž Jonese už nezastihneme na zmíněném koncertě v našich končínách, neobjevil se ani na rakouském festivalu Nova Rock, kde Slipknot hráli právě dnes, v den oznámení. Podle našeho redaktora však sestava předvedla bezvadný výkon!

Craig není jediný, kdo od Slipknot odpočívá, aktuální tour částečně vynechává i perkusionista Shawn "Clown" Crahan, který si vzal volno na neurčitou dobu, aby se mohl věnovat své ženě, která má blíže nespecifikované zdravotní potíže. Přejeme hodně zdraví!

Posledními z "původních" členů Slipknot, jak je známe dnes, v kapele zůstávají z devíti chlapů už jen Corey Taylor, Mick Thomson, Jim Root, Shawn Crahan a Sid Wilson. To je vlastně dost hustý, když si uvědomíme, že Slipknot to táhnout už přes dvacet let a členům je okolo padesátky.


Slipknot - Psychosocial [OFFICIAL VIDEO] [HD]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení