FOTO: Rock im Park ovládli Bring Me The Horizon, Foo Fighters a Fever 333

Vydáno: 06.06.2023 15:42 - Milan Říský

Stálice na evropské festivalové mapě, brácha lehce většího Rock am Ringu a akce v příjemné dojezdové vzdálenosti - Rock im Park nabídl během tří dnů pestrou přehlídku kapel.
Tři scény nabídly žánrově rozmanitou podívanou a několik nezapomenutelných momentů, třeba když během setu Machine Gun Kellyho na pódiu jako uragán vletěl Oli Sykes a dali poprvé naživo společnou "Maybe". Ostatně nebyla to jediná hostovačka festivalu, během vymazleného setu Bring Me The Horizon se na pódiu zjevil Yungblud a na stage si ho další den pozvali i Limp Bizkit.

Dost očekávaný byl koncert Foo Fighters, kteří přijeli s čerstvou novou deskou a bubeníkem Joshem Freesem a nezklamali, odehráli svůj klasicky precizní set. Ten samý den opanovali pódium i Fever 333, strhující živelnou show zakončil zpěvák Jason Aalon Butler na ruském kole, část songu "Hunting Season" odzpíval přímo z kabinky.

Velmi vřelého přijetí se na hlavní scéně dočkali Jinjer, stejně tak vtipálci Tenacious D či loučící se Sum 41. Třídenní maraton na druhé scéně nabídl například Papa Roach, bravurní Architects a mraky dalších.

Škoda jen Pantery, která byla z obou festivalů po protestech vyškrnutá, nejvýraznějším headlinerem byli jednoznačně Foo Fighters, kterým konkurovali Die Toten Hosen a Kings of Leon.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení