FOTO: Vražda! Vražda na pódiu Ice Nine Kills

Vydáno: 25.05.2023 15:51 - Dominik Šidlo a Jaroslav Kutheil

Dlouho očekávaný český koncert amerických milovníků hororu Ice Nine Kills konečně proběhl. A pánové přijeli ve vší parádě.
Ice Nine Kills jsou proslulí svým umem zkombinovat tvrdou metalovou hudbu s hororovými prvky, jejich koncerty se dají označit jako napůl hudební vystoupení a napůl divadlo. A tento vražedný karneval pánové rozbalili i během své pražské zastávky.

Noc plnou kostýmů, vražd a děsu nerežíroval nikdo jiný než sám principál Spencer Charnas, který se navlékl do převleků Pennywise, Freddyho Kruegera a spousty dalších hororových postav. Špicí divadla pak byla vražda podříznutím, která se už stala signaturou koncertů Ice Nine Kills.




I po hudební stránce se akce pekelně vydařila, banda přivezla několik svých slavných hitů, většinu setlistu však věnovala své aktuální fošně "Welcome To Horrorwood: The Silver Scream 2", která je příčinou jejich raketového vzestupu. Pražské SaSaZu sice nebylo ze sta procent natřískané, zato však všichni příchozí dělali, co mohli, aby kapela měla motivaci zlomit svůj zvyk vynechávat při svých evropských štacích Česko.

O důstojné otvíračky se postaraly bandy Lansdown a Defying Decay. Velký úspěch sklidili také headlinerům tématicky velmi příbůzní Skynd, kteří se k nám vrátili už počtvrté.





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení