Punkrocková párty na konci léta - Limen Overboard 2023 přiveze na Kavčí plácek i zahraniční kapely

Vydáno: 21.05.2023 18:16 - Anna Štěpánková

Již druhý ročník královéhradeckého Limen Overboard festivalu v Hradci Králové bude letos nabitý i zahraničními interprety. Jako hlavní hvězda vystoupí němečtí Straightline, z Belgie přijedou Charlie Bit My Finger a doplní je stálice slovenské scény From Our Hands.

Za festivalem pod záštitou Limen Clothing stojí parta kamarádů v čele s talentovaným designérem a hudební promotérem Ondřejem Suchochlebem a jeho značka Limen Clothing.

Neuvěřitelné spojení skate punku, thrash metalu a melodického hardcoru zaručuje jedinečný hudební zážitek. Němci ze Straightline jsou totiž platina ve svém žánru. Oceníte-li jedinečnou show a vysokou kvalitu zvuku, pak si vás získají.  Pokud ne, máte ještě na výběr trochu toho melodického hardcore punk rocku v podání slovenských From Our Hands, kteří momentálně pracují na novém albu. Hudební pecka ze země čůrajícího chlapečka? Pokud máte rádi songy ve stylu Blink-182, tak vás belgičané Charlie Bit My Finger jistě chytí za srdíčko. A možná uslyšíme i vypalovačky z jejich nejnovějšího alba "Back and Fourth".

Limen Overboard festival se koná v amfiteátru Lodivadla na Kavčím plácku v historické části Hradce Králové v termínu 26. srpna.

Vstupenky na fesťák můžeš do konce května pořídit za výhodnější cenu na tomto linku. Odkaz na FB event je pak k nalezení zde.


Limen Overboard

Straightline - Earth Defenders

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení