AUDIO: Syn Chestera Benningtona zakládá kapelu - první píseň už je k poslechu

Vydáno: 10.05.2023 07:11 - Ondra Weisbauer

21letý Draven Bennington, syn zesnulého zpěváka Linkin Park vydává první píseň z projektu RVRND. Fanoušky rockové hudby jistě potěší, že je pokrevní příbuzenství ve vokále rozhodně poznat. Tím bohužel musíme s podobností skončit, RVRND si libují v hip hopu.
Píseň "F_w_Me" měla hned ze začátku slušný start, protože se objevila v první epizode Family Legacy, série z Paramount+, která měla premiéru 25. dubna. Mimo Dravena se v ní ještě objeví i další potomci slavých hudebníků jako Andrew Hagar (syn Sammyho Hagara), Briahna Fatone (dcera Joeyho *NSYNC Fatone) a Quincy Brown (syn Seana "Diddy" Combse). Několik dní po vydání písně promluvil mladý umělec o tom, jak by si přál, aby všichni vzpomínali na jeho otce, i o jeho vlastní cestě k tvorbě originální hudby. 




"Myslím, že se někdy příliš soustředíme až na úplný konec všeho. Tak by to být nemělo - měli bychom se naopak zaměřit na celý jeho život, během kterého dokázal i zažil tolik neskutečných a úžasných věcí. Často dostávám zprávy od lidí, kteří říkají: 'Měli jsme s tvým tátou jednou v zákulisí ten nejlepší rozhovor, byl prostě neuvěřitelný.' Stejně tak mě lidé oslovují s příběhy, jak moc jim táta prostřednictvím své hudby změnil život k lepšímu. To mě dělá opravdu šťastným a byl bych moc rád, kdyby si ho tak lidé navždy zapamatovali," řekl Draven pro Hollywood Life.

K nápadu následovat šlépěje svého otce a tvořit vlastní hudbu prý dvacátník přišel jako slepý k houslím: "Odjakživa jsem si představoval, jak budu inženýr, nebo něco na ten způsob. A potom mi trklo, že bych takovou práci vlastně dělat vůbec nechtěl a unudil bych se v ní. Tak jsem se začal věnovat fotografii a grafickému designu, protože jsem si řekl, že to je tak akorát na pomezí mezi uměním a seriózním zaměstnáním. Až pak jsem začal vnímat umění jako nikdy dřív a rozhodl se vyjadřovat jeho formou své vlastní vášně. Prostě jsem se do toho bezmyšlenkovitě vrhl."


RVRND - F_w_Me



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení