VIDEO: Foo Fighters vydali první píseň od smrti Taylora Hawkinse

Vydáno: 20.04.2023 20:20 - Ondra Weisbauer

Dva roky od vydání desky "Medicine at Midnight" se americká sestava vedle oznámení turné po státech i Evropě vytasila s novou písní a příslibem alba. Toho se prý dočkáme do dvou měsíců. Ponese název "But Here We Are".
Na tematice a motivech jedenácté nahrávky se samozřejmě silně podepsala náhlá smrt 50letého bubeníka Taylora Hawkinse a následná několikaměsíční izolace od veřejného světa i hudby, kdy o budoucnosti kapely nevěděli ani sami členové. Nové album se tak stane syrovým a naprosto upřímným vyjádřením všech nedávno prožitých emocí, jakožto i oslavou společných vzpomínek na zesnulého přítele.




"Bez Taylora bychom se nikdy nestali kapelou, jakou jsme byli - a víme, že bez něj už nikdy nebudeme tou samou skupinou.Také víme, že vy, fanoušci, jste pro Taylora znamenali stejně tak moc, jak on znamenal pro vás. Už se těšíme, až vás všechny opět uvidíme, protože víme, že takto zůstane pořád s námi skrz vaše vzpomínky a lásku k hudbě," prohlásili hudebníci.

"But Here We Are" bude čítat deset skladeb, z nichž "Rescued" je dosud první vydanou. Fošny se dočkáme již 2. června. Nad tím, koho kapela dosadila na místo bubeníka můžeme v tuto chvíli pouze marně spekulovat.



Foo Fighters - Rescued (Lyric Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení