Basák Linkin Park: „Věřím, že máme pořád co nabídnout“

Vydáno: 18.04.2023 09:57 - Ondra Weisbauer

S oslavou 20. výročí "Meteory" a vydáním speciálních edicí desky s živáky, demíčky i několika dosud neslyšenými písněmi se začalo mnoho lidí opětovně zamýšlet nad budoucností skupiny. Mají Linkin Park ještě naději na aktivní návrat, ať už jakékoliv formě?
Takovou otázku si nepokládáme jenom my fanoušci, ale i členové skupiny, jak prohlásil baskytarista Dave "Phoenix" Farrell v rozhovoru pro magazín Loudwire.




"Když se na nás kouknu, stále vidím pět kluků, kteří jsou si velmi blízcí, jen jsou zkrátka každý jinde. Jsme neustále v kontaktu a nejsou mezi námi žádné pře, což je úžasné. Stejně tak pro sebe všichni znamenáme hrozně moc a i proto vím, že bychom společnými silami jistě dokázali zase zaktivnit skupinu. Jenže jsme teď holt každý na své vlastní cestě a s trochu jiným pohledem na budoucnost, ať už jako jednotlivců nebo kapely."

"Mám-li mluvit za sebe, napadá mě ještě několik věcí, které bych se skupinou rád uskutečnil - naplánované ovšem nic není. Nemáme aktuálně nic rozjetého, ale věřím tomu, že máme světu stále co nabídnout a stvořit něco nového a úžasného, ať už půjde o cokoliv. Dokud někdo z nás bude chtít a navrhne něco konkrétního, ostatní ho vždycky vyslechnou a projednají, jestli to vážně stojí za to," promluvil hudebník. 




Dostaneme-li se k názoru na zveřejňování nevydaných písní z úspěšné desky "Meteora" (2003), je prioritou skupiny udržet na zesnulého zpěváka ty nejlepší vzpomínky a uctít jeho památku: "Věřím, že jsme Chesterovi těmito staronovými vydáními projevili čest a úctu, kterou si zaslouží. O všem, co se ho týká, dlouze přemýšlíme, jako by tu stále byl. Ptáme se: 'Udělalo by mu to radost? Chtěl by toho být součástí?' Naší prioritou je, aby se se vzpomínkou na něj zacházelo správně - od srdce. Pokud tomu tak bude nadále, budu jen rád." 


Linkin Park - Fighting Myself (Official Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení