Kolo se nám polámalo, udělalo bác. Alkoholismus ale není hra, upozorňují the.switch

Vydáno: 09.04.2023 10:18 - Tisková zpráva

Po disputaci o pravdě, (leckdy krvavých) střetech několika různých pravd a pluralitě názorů celkově se domácí the.switch pustili do dalšího ožehavého tématu. Alkoholismus. Nový počin se jmenuje "KoloKolo".
Nový počin se jmenuje "KoloKolo" a představuje pražskou čtyřku v poměrně nezvyklé, velmi experimentální poloze.




Téma skladby uvádí kytarista the.switch Michal "Majkláč" Novák. "Čím dál častěji narážím ve svém okolí na kamarády, kteří už prostě nedávají boj se svými démony. Touhle písničkou a klipem jsme chtěli poodhalit život našich vrstevníků, kteří v soukromí bojují s alkoholismem. I když v úkrytu svých domovů prožívají po večerech pekelné stavy, přes den nemá nikdo v jejich okolí tušení, čím vlastně procházejí."

"Co tě nezabije, to tě posílí. Ale to, co tě zabíjí pomalu a postupně, tě nakonec velmi pravděpodobně zabije", představuje osobní dojem z textu režisér videoklipu, Dominik Fencl, mimo jiné také zpěvák plzeňských Severals.

V singlu hostuje zpěvák českolipských Unaffected Evolution Libor Zajpt aka Zapha. Není to přitom jeho první spolupráce z the.switch - poprvé se s kapelou potkal ve studiu už před více než 10 lety během nahrávání tracku "Kapky" z EP "Na Dosah III".



The.Switch - Kolo kolo (feat. Zapha)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení