Skillet si dělají z České republiky druhý domov. Znovu přijedou už v květnu

Vydáno: 19.02.2023 09:15 - Tisková zpráva

Čtveřice Skillet v čele s manželskou dvojicí Johnem a Korey Cooperovými nemusí být dlouze představována. Další česká zastávka nadcházejícího turné "Day of Destiny" se uskuteční v rámci série Rock for People Concerts 6. května ve Foru Karlín v Praze.
V Česku a na Slovensku mají Skillet obrovskou fanouškovskou základnu a jejich obliba stále roste. To dokazují nejen časté návraty v rámci evropských turné, ale i stále se zvětšující koncertní prostory, kam kapela svoji show přiváží.




Právem jsou řazeni mezi nejúspěšnější rockové kapely 21. století. Na svém kontě mají přes dvanáct milionů prodaných desek, jsou držiteli platinové desky za album "Awake", vítězové Billboard Music Awards a jsou držiteli několika nominaci na Grammy Awards. Jejich videa mají miliony zhlédnutí na YouTube - ostatně jen sám singl "Monster" jich má přes 400 milionů. Kromě toho je tento singl dvojnásobně platinový.

Na svém jedenáctém řadovém albu Dominion vybízejí Skillet k jinému druhu revolty ve chvíli, kdy by ji svět opravdu potřeboval... "Říkám tomu pozitivní vzpoura," říká frontman kapely John Cooper. "Je to vzpoura proti těm vnitřním elementům, jako je strach a úzkost. Je to vzpoura proti vnějším silám, které po vás chtějí, abyste byli něčím, čím být nechcete. Je to oslava svobody, kterou v životě máme. Je to velmi anti-establishmentové. Je to výzva ke shromáždění, abyste se postavili za to, v co věříte. A nenechali se umlčet. Na určitých místech to může být nepopulární, ale není nic rockovějšího, než tohle," usmívá se.

Vstupenky jsou k dispozici za ceny 1 190 Kč (stání) a 1 990 Kč (Golden Circle) v síti Ticketmaster. Jako Special Guests vystoupí američtí rockeři Eva Under Fire a novozélandští hardrockeři Like A Storm.



Skillet - Monster (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení