VIDEO: Šílená kráva Goofy Cow si nechala vypomoct od zpěváka Denoi

Vydáno: 27.02.2023 12:56 - Dominik Šidlo

Téměř po roce od posledního singlu vydávají Goofy Cow novinku s názvem ADHD. Jde o osobní zpověď členů kapely a jejich pohled na život s ADHD, ať už ze strany diagnostikovaného nebo jeho okolí.

"Už při psaní textu jsme věděli, že na téhle písničce musí být hostovačka, zase... Chtěli jsme tam někoho, kdo dokáže napsat a odrapovat naprosto šílenej a zároveň vtipnej text v angličtině. Takových muzikantů po česku nechodí tucty, a tak byla volbo skoro od začátku jasná," uvádějí song kluci. A tak se stalo, že se pro tuhle příležitost dali dohromady s Martynkem z kapely Denoi.

Spolu se singlem vychází i videoklip, kde hlavní roli ztvárnil zpěvák kapely Kuba Pavlík. Děj začíná záběrem na člověka, který nemůže usnout, a tak se vydává do víru velkoměsta. Bohužel čas hraje proti němu a párty v klubu už je dávno "over", proto si roztočí svou vlastní - ve svém světě s cílem vybít poslední zbytky energie. Ale jak to tak u lidí s ADHD bývá, ani "vyždímání se na nulu" nepomáhá ke kvalitnímu spánku.

"Točení videoklipu mělo vypadat trošku jinak. Hlavní postavu měl původně obsadit právě Martynko, ale osud tomu chtěl trošku jinak. Vzhledem k tomu, že čekal příchod nového potomka, ke kterému ještě jednou moc gratulujeme, se role zhostil Kuba. Dozvěděl se o tom den předem a myslím, že to zahrál špičkově," dodává Venca.

Videoklip si vzali na starost olomoučtí RB Videos & Photos, kredit za kriminální art patří Martině Sovišové. O mix singlu se postaral Alois Pospíšil z TA Musica a mastering singlu provedl Moimir Papalescu.


Goofy Cow - ADHD (IS NO CRIME) ft. Martynko DENOI

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení