Konečná. Ozzy do Česka nepřijede, pravděpodobně už nikdy

Vydáno: 01.02.2023 11:10 - Ondra Weisbauer

Pozdě večer v úterý 31. ledna vydal legendární hudebník a profesionální pojídač netopýrů prohlášení o zrušení několikrát posouvaného evropského turné. Kvůli svému zdravotnímu stavu je dost možné, že se již do většiny světa mimo své domoviny za koncerty nepodívá.
"Toto je pravděpodobně jedna z nejtěžších věcí, o které jsem se kdy musel podělit se svými věrnými fanoušky. Jak možná všichni víte, před čtyřmi lety jsem měl velkou nehodu, při které jsem si zranil páteř. Mým jediným cílem bylo se dostat opět zpátky na pódium. Můj hlas je sice pořádku, ale tělo mám i po třech operacích, léčbě kmenovými buňkami, nekonečných rehabilitacích a moderní kybernetické (HAL) léčbě stále velmi slabé."




"Cítím se velmi pokorně, jak jste všichni po celou tu dobu trpělivě schovávali vstupenky, ale s čistým svědomím jsem nyní dospěl k závěru, že nejsem fyzicky schopen uskutečnit své nadcházející evropské a britské turné. Věřte mi, když říkám, že pomyšlení na zklamání mých fanoušků mě opravdu štve a mrzí víc, než si dokážete představit. Nikdy by mě nenapadlo, že moje turné jednou skončí tímto způsobem. Můj tým momentálně přichází s nápady, kde budu moci vystupovat, aniž bych musel cestovat z města do města a ze země do země, ale v tuhle chvíli nikdo netušíme, co nám budoucnost ukáže.

"Chci poděkovat své rodině, kapele, crew i dlouholetým přátelům Judas Priest a samozřejmě mým fanouškům za jejich nekonečnou obětavost, loajalitu a podporu a za to, že mi umožnili žít život, o kterém se mi dříve jen zdálo. Miluji vás všechny," vzkazuje svým fanouškům hudebník.

Vrácení vstupenek na koncert je možné na místě nákupu. V redakci přejeme velkému Ozzymu co největší zlepšení zdravotního stavu. Jestli se někdy nakonec ještě dočkáme nějakých jeho živých vystoupení ukáže až čas. Drž se, velký Princi temnot! 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení