TOP ALBA 2022 podle redakce Fakkera (V.): vybírá Čestmír Jíra

Vydáno: 05.01.2023 21:44 - Čestmír Jíra

Rok 2022 byl všechno, jen ne normální. Všechno bylo buď hrozně skvělý, nebo hrozně na hovno... A ta křivka vypadala jak chrup voliče SPD. Z toho skvělýho si budu určitě dlouho pamatovat nejlepší ročník Rock For People a skvělou profesní příležitost, kterou mi jako fotografovi poskytnul Brutal Assault.
Zeal and Ardor album 2022ZEAL & ARDOR
Zeal & Ardor

Nejlepší song: Bow

Z&A jsem objevil jen shodou náhod před pár lety na už zmíněným festivalu Rock for People. Bylo po půlnoci, chtěl jsem to pomalu zabalit, ale tehdejší kolega z Fakkera Frank Fišer mě přesvědčil, ať jim dám šanci. A ty vole, byl to pro mě jeden z top zážitků celýho ročníku, z kterýho jsem žil ještě další měsíc. Pak jsem na ně na pár let zapomněl a když opět úplnou náhodou narazil na jejich nový album, nakoplo mě úplně stejně jako tenkrát na RFP. Miluju, jak dokáží ohranej a obyčejnej nápad přetavit do něčeho čerstvýho, údernýho a rozpoznatelnýho.


2. Boston Manor - Datura
3. Lorna Shore - Pain Remains
4. Silverstein - Misery Made Me
5. Architects - The Classic Symptoms Of a Broken Spirit


CO SE DO TOP 10 NEVEŠLO: Wage War - The Stripped Sessions, Bleed From Within - Shrine, Kid Kapichi - Here Is What You Could Won, Motionless In White - Scoring The End Of The World, 1975 - Being Funny in a Foreign Language

ZEAL & ARDOR - Bow



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení