VIDEO: Jeremy Spencer (ex-FFDP) se dal na masakrózní death metal

Vydáno: 16.11.2022 08:13 - Ondra Weisbauer

Už jsou to čtyři roky, co zakládající bubeník Five Finger Death Punch opustil kapelu a začal zpívat. Přes nevalný dojem, který zanechal se skupinou Psycho Synner (původně Psychosexual), dal dohromady další bandu, která vlastně nezní vůbec špatně.
Čtyřčlennou partu kromě frontmana Jeremyho doplňuje kytarista Shawn McGhee, basák Alessandro "AP" Paveri a Steve Carey na bicí. A že se hoši činí! V srpnu vyšel skupině první klip rovnou s debutovým EP "Deader Than Dead". V tuto chvíli klipy doplňují už tři ze čtyř písní EPčka - přičemž na prvním singlu "Torture Congregation" najdeme i dodatečné vokály Willa Ramose z Lorna Shore.  




A kde se vzal ten nápad začít zrovna s death metalem? Prý to začalo naprostou náhodou: "Už na střední škole jsem miloval skupiny jako Slayer, Death nebo Obituary. Potom jsem na turné s poslední zmíněnou zahlédl Sacred Reich a nějak mi to nedalo spát. Jejich hudba mě prostě uchvátila a řekl jsem si, že by bylo cool zkusit něco podobného. Spojil jsem síly s dlouholetým kámošem Shawnem (McGheem), nahrál bicí na EP a bylo to. Fakt mě to baví a věřím, že vás to nakopne a nepustí." 


Semi-Rotted - Hammer Teeth (Official Video)


Semi-Rotted - Torture Congregation (Feat. Will Ramos)

Semi-Rotted - Shotgun Symphony (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení