VIDEO: Členové Guns N' Roses a Red Hot Chilli Peppers válí společně s Iggy Popem

Vydáno: 06.11.2022 12:10 - Ondra Weisbauer

Pětasedmdesátiletý kmotr punku to umí pořád rozjet s energií a dravostí, kterou by mu mohli o dost mladší kolegové závidět. Pecku z chystaného alba nahrál za doprovodu baskytary Duffa McKagana a bicích Chada Smithe.
"Frenzy" je první novinkou z Iggyho chystanéno počinu "Every Loser" na níž dělá pod labelem Gold Tooth Records pod vedením producenta Andrewa Watta (jeho jméno asi netřeba představovat fandům posledních Ozzyho desek). Ten ostatně krátce o nové písni promluvil:




"Tohle je Iggy jak ho všichni známe. Jsem velký fanoušek The Stooges a hudby, kterou dal Iggy dohromady s Davidem Bowiem. A když už jsem měl Duffa a Chada ve studiu, optal jsem se, co by řekli na spolupráci s Iggym. Asi vám je jasný, že neváhali. Chad je z Detroitu a Iggy je jeho velký vzor. Když jsme se všichni sešli, Frenzy byl první song, který jsme dali do kupy. Je to Iggyho energie, kytara, basa a bicí. Nic víc, nic míň a stojí to za to."

A proč taky vymýšlet složitosti. Tady není vo čem - jestli je něco punk, pak právě tenhle song! Desky "Every Loser" se dočkáme 6. ledna.


Iggy Pop - Frenzy (Official Audio)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení