Jaký je nejděsivější horor minulé dekády? Podle Coreyho Taylora jde o...

Vydáno: 09.11.2022 14:45 - Ondra Weisbauer

Hororové filmy i knihy k temné atmosféře metalu neodmyslitelně patří snad odjakživa, tudíž není velkým překvapením, že si horory najdou své oblíbence mezi velkými hudebníky. Jaký film z minulého desetiletí si tedy zamiloval Corey Taylor?
Před několika týdny se frontman maskovaných Slipknot účastnil hororově laděné sešlosti For the Love of Horror, která se konala v anglickém Manchesteru. Během pokládání dotazů se ho jeden z fandů zeptal na jeho nejoblíbenější film během posledních 10 let. Po chvilce přemýšlení si hudebník vybral čtyři roky starý snímek Hereditary (Děsivé dědictví) z režie Ari Astera.




"Děsivé dědictví je přesně ten typ filmu, který mě doslova donutil propotit zděšením prostěradlo postele. Bylo to tak nepříjemné, kámo. S manželkou jsme si jednoho večera řekli: 'Pojďme si pustit nějakej zasranej horor,' a naslepo jsme si vybrali právě tohle. Pak už jsme jen se zatajeným dechem seděli a prostě... totálně nás to dostalo. Z jedné scény na začátku jsem byl jsem tak špatnej, že jsem to musel pozastavit a trochu se projít. Miluju od Astera i Midsommar (Slunovrat, 2019, pozn. red.), ale na Děsivém dědictví (režisérově vůbec prvním filmu) je něco tak úžasného, že ho musím dát na vrchol. Možná to bylo tím, že jsem netušil, co přesně čekat, ale fakt mě totálně odrovnalo," rozkecal se zpěvák.

Viděli jste ho někdo a souhlasíte, nebo je Coreyho velkohubá řeč úplně mimo? (Já viděl jen Slunovrat, proto se ptám, pozn. redaktora)

V níže přiloženém videu si celé Q&A můžete zkouknout od 42. minuty.



For The Love Of Horror (Day 2) Full Con Walkthrough | Corey Taylor Q&A | Terrifier Q&A And More!


Slipknot - The Dying Song (Time To Sing)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení