Čeká nás šťastné shledání? Mötley Crüe se po čtrnácti letech vrací do Prahy

Vydáno: 24.10.2022 20:10 - Karolína Klenková

Vybavujete si poslední pražský koncert glam metalových divočáků Mötley Crüe? Ne? My taky ne. To proto, že v době jeho konání tenhle web ještě dlouho neměl existovat a polovina z nás i z vás byla ještě na základce. To se teď ale změní.
Legendární parta před pár dny oznámila evropskou tour, v rámci které dorazí 2. června i k nám, a dokonce s sebou přivezou ještě další rockovou veličinu v podobě Def Leppard.

Mötley Crüe mají tak třičtvrtě roku na to, aby se po svém "odchodu do důchodu" v roce 2015 pořádně rozcvičili, než si vezmou na paškál Prahu. Reunionová turné, jako je tohle, dost často zavánějí a nezřídka se nakonec promění jen ve vadu na kráse jinak skvělé hudební kariéry. Na druhou stranu, z amerických gigů, které kapela odehrála už letos, a z nedávných výstřelků bubeníka Tommyho Lee se dá usuzovat, že náš čeká pěkný odvaz.


Mötley Crüe jsou možná už v úctyhodném důchodovém věku, ale to jim žádné zklidnění nepřineslo a k laskavým pohádkovým dědečkům mají sakra daleko. Tak co myslíte, bude to průser? Nebo pařba, na kterou nikdy nezapomeneme? Jediný způsob, jak to zjistit, je ulovit si rychle nějaký ten lupen!

Jediným nedostatkem bude, že se z kapely, respektive z tours, které absolvuje, odporoučel kytarista Mick Mars.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení