VIDEO: Palaye Royale nahráli cover Palaye Royale. Ve španělštině!

Vydáno: 27.10.2022 10:40 - Karolína Klenková

Neanglická muzika se ve světě, kromě místní produkce, moc nenosí. O to překvapivější je, když cizojazyčný song vydá americká kapela. Právě do toho se Palaye Royale pustili na nově vydané španělské verzi svého půl roku starého singlu "Broken", "Destrozado Y Roto".
Jestli je to vůbec možné, tryskají ze španělského songu ještě syrovější emoce než z toho původního. Remingtonova výslovnost je perfektní a jeho přízvuk jen přidává na autenticitě téhle emocionální laviny. Španělština tomuhle songu zkrátka sluší.

Vydání cizojazyčné tvorby ale vlastně u kapely, jakou jsou Palaye Royale, ani nepřekvapí. Tihle kluci šli vždycky proti davu, konvence se od nich očekávat opravdu nedá. A ani zahálka.


Velmi očekávané album "Fever Dream" je čerstvě venku, bratři se ale i přesto pouštějí do dalších a dalších odvážných projektů. Před nedávnem třeba vydali cover na beatlesáckou "Eleanor Rigby".

Palaye Royale se v Praze znovu předvedou 20. ledna příštího roku. Do Malé sportovní haly je přivezou pořadatelé Rock for People.


PALAYE ROYALE - Destrozado y Roto (Official Lyric Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení