AUDIO: blink-182 i s Tomem prý nahráli nejlepší album kariéry. Dejte si první singl

Vydáno: 14.10.2022 10:40 - Jakub Poštolka

To, o čem fanoušci blink-182 od letošního léta horlivě spekulovali, je realitou. Ohlášené turné včetně koncertu v Praze, nová deska na dohled a venku první ukázka.
Tom DeLonge se po dlouhých sedmi letech vrátil ke svým blink-182, kteří v plné síle příští rok vyrazí na své doposud největší světové turné. Dočká se i Praha, a to konkrétně 19. září 2023! A podle toho, jak rychle mizí vstupenky z ostatních destinací, je už teď jasné, že půjde o jeden z největších koncertních zážitků příštího roku.




Spolu s návratem Toma jsme se dočkali rovnou i nového singlu "Edging", kde už od prvních tónů hraje hlavní roli právě navrátilec do sestavy a snadno zapamatovatelná melodie. Což je přesně to, na co jsme čekali! Singl "Edging", který produkoval bubeník Travis, si poslechněte na konci článku.

Následovat by měla i plnohodnotná deska, která je podle samotných blink-182 už na cestě. Fotky, které Mark Hoppus a Travis Barker během léta postovali na Instagram, tak skutečně pocházejí ze společných sessions s Tomem. Ten na svých profilech na sociálních médiích provokativně naznačil, že kapela nahrála nejlepší album celé jejich kariéry. No, už se nemůžeme dočkat!

To, že se do blink-182 vrací Tom DeLonge, kapela tajila již delší dobu. Ve svém podcastu to po smršti novinek prozradil Mark Hoppus. "Cítím se, jako kdyby mi z ramen spadla velká tíha," řekl doslova. Pro server Billboard pak Hoppus popsal, že se před pár dny setkal s fanouškem, který se ho ptal na to, zda existuje šance na comebackové tour s Tomem. "Měl ve svých očích tolik naděje a zoufalství zároveň a já jsem mu hrozně moc chtěl jen položil ruku na rameno a říct: 'Kámo, počkej. Už jen další tři nebo čtyři dny,'" prozradil Hoppus, který loni porazil zákeřnou rakovinu.

Jak se nyní ukázalo, právě jeho diagnóza a následná dlouhodobá léčba byla hlavním důvodem obnovení kontaktů a setkání s DeLongem. Ten se poté, co v roce 2015 opustil svou domovskou kapelu, kromě důkazů o existenci UFO věnoval své společnosti To The Stars a v neposlední řadě také kapele Angels and Airwaves.


blink-182 - EDGING (Official Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení