Tom DeLonge zpátky v blink-182! Kapela objede svět a ukáže se i v Praze

Vydáno: 11.10.2022 20:45 - Dominik Šidlo

Ano, je to tak! Tom DeLonge, původní člen pop-punkerů blink-182, se po sedmi letech znovu vrátil ke kytaře a za mikrofon své domovské skupiny! Praho, na tohle nemůžeš být ready!
A to sakra není všechno! Blink novinky oznámili dost jednoduše, ale výstižně: "Přicházíme. Tour přichází. Album přichází. Tom přichází. Lístky budou v prodeji od pondělí. Nový song 'Edging' vychází v pátek."




To jsou epický novinky, co? Nás nejvíc mimo singl a album zajímá samozřejmě to, že Tom, Mark a Travis za necelý rok navštíví naše hlavní město! 19. září 2023 blink-182 zboří O2 Arenu!

Možná se ptáte, co tedy bude s Mattem Skibou, náhradníkem Toma DeLongeho, který s partou nahrál dvě alba. Ten se už v červenci vyjádřil, že si sám není jistý, jestli vlastně ještě je součástí blink-182. Ostatní členové totiž postovali fotky na sociálních sítích bez něj, scházeli se bez něj a očividně s ním do budoucnosti blink nepočítali. To není moc hezký krok.

Jsme zvědavi, jak se ještě celá situace vyvine, ale jakožto zarytí fanoušci vrcholné éry blink-182 máme z novinek radost.

WE ARE COMING! to a city near you!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení