FOTO: Wage War s asistencí The Devil Wears Prada roztřískali vyprodané Futurum

Vydáno: 02.10.2022 14:43 - Dominik Šidlo a Lenka Hlavičková

Je vidět, že post-pandemické šílenství po koncertech ještě neutichlo, v sobotní večer se v Praze konalo hned několik velkých koncertů. I přesto se Wage War podařilo vyprodat Futurum Music Bar.
Koncert Wage War, The Devil Wears Prada a Siamese přilákal všechny metalcorové duše (nejen) z okolí. Zatímco u TDWP je kvalita už dlouhodobě zaručená, Wage War přijeli poprvé ukázat čerstvé přelomové album "Manic".

Otevíračka od Siamese nebyla špatným rozjezdem, fanoušci si očividně výstup užívali, z nezaujatého hlediska však z vystoupení kapely není co pozitivního vypíchnout. Šlo o běžný, obyčejný a naprosto nepřekvapivý výstup.

Zato The Devil Wears Prada i po sedmnácti letech existence stále hází energické výbušniny do lidí. I pro člověka, který jejich stylu neholduje, tohle muselo být naprosto strhující vystoupení. Mike Hranica a spol stále nechávají na stagei všechno, a to od první do poslední vteřiny. I oni přivezli novou desku "Color Decay", která ale v setlistu příliš místa nedostala.

Samotní headlineři Wage War si nebrali servítky vůbec s ničím a nekompromisním metalcorem se spoustou breakdownů, ale i chytlavých melodií rozpoutali peklo, jaké Futurum už dlouho nevidělo. Průřez celou jejich diskografií zafungoval skvěle a pánové jen potvrdili, že jejich náhlý růst z posledních pěti let je naprosto oprávněný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení