FOTO: Recept na proklatě dobrou párty? Zeptej se Fall From Everest!

Vydáno: 28.09.2022 23:35 - Lenka Hlavičková

Pokud má někdo recept na proklatě dobrou party, jsou to bez pochyby Fall From Everest. Tenhle můj odvážný výrok byl včera definitivně potvrzen třetím ročníkem akce s názvem Nightmare Day. Co musí takový ideální mix obsahovat?
Jednou z hlavních ingrediencí je místo. Kluci si vždy volí neotřelé nevšední prostory, které pomáhají vytvářet nezapomenutelnou atmosféru. Letos volba padla na Bike Jesus, jenž je k nalezení na pražské Štvanici (loni to byla holešovická Džungle BKAO) a upřímně doufám, že budou inspirací ostatním pořadatelům a do těchto syrově undergroundových prostor zavítáme na kytary častěji.

V receptu na proklatě dobrou párty nesmí chybět správný poměr dobře zvoleného supportu. A v tom se kluci nebojí riskovat a vybírají interprety napříč žánry a vyplácí se to. Večer otvíralo duo ANTONOVA. Neuvěřitelné, co dokáží talentovaní lidé sami ve dvou na pódiu. Borrowd, kteří následovali, míchají moderní metal a post-hardcore s prvky oldschool ema, taky podali perfektní výkon.

O finále se postarali Fall From Everest, kteří nádherný vizuální zážitek dotáhli pomocí nových světel, které na menším pódiu vynikly určitě lépe než na velké festivalové stagi. To, že do show dávaj fakt všechny síly, potvrdila hned u druhýho songu prasklá struna. Dokonce se objevili na balkónku nad pódiem. Špičkou večera byl feat. s Aničkou Zmijovou.


 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení