Trapák nebo hrdina? Jak to bylo s nahým dickem Tommyho Lee

Vydáno: 26.09.2022 10:45 - Karolína Klenková

Rock'n'roll a nahota spolu kamarádily odjakživa. Rockeři se po desetiletí ukazují na podiu a (v posledních dvou dekádách) i na sociálních sítích v různém stadiu neoblečenosti, od vystavování potetovaných hrudí přes skoro neviditelné slipy až po regulérní špulení zadnic a veřejné močení.

Je v tom něco showmanství, něco extravagance, něco pózy a něco ega. Tommy Lee ale tuhle oblíbenou rockovou aktivitu posouvá ještě o kus dál.

Bubeník legendárních Mötley Crüe není v umění sebeobnažování žádným nováčkem. Poprask vzbudil už v devadesátkách, kdy na veřejnost prosákla sex tape, kterou natočil s ex-manželkou Pamelou Anderson. Letos v srpnu se ale Tommymu asi zastesklo po tehdejší pozornosti, a tak se nafotil nahý ve vaně a následně fotku vyvěsil na Instagram, Twitter i Facebook. Jeho nudes vzbudili pozornost nejen z důvodů zcela očividných, ale i z nebývalé tolerance sociálních sítí, jaké se zřejmě těší jen nevázaní muzikanti Tommyho kalibru – trvalo totiž pěkných pár hodin, než sociální sítě příspěvek smazaly. 


Tommy Lee

Rocková hvězda posléze nahrála lehce (opravdu jen lehce) zeditovanou verzi, ale cenzuru nenesla zrovna libě. V reakci na ni se Tommy přesunul na platformu OnlyFans, využívanou zejména tvůrci erotického contentu. Založení profilu oznámil na nedávném živáku v Las Vegas, a to s plnou parádou.

"Chci vám už kurva ukázat, co mám," nechal se na koncertě slyšet. "Z netu to sundali. Už žádný ptáci, žádný kozy? Takhle to bude? Co jsem udělal, je, že jsem teď přešel na místo, kde si můžete bejt tak free, jak kurva chcete. A můžete komukoliv ukázat co kurva chcete a nikdo to kurva nesmaže. Tak mi kurva vykuřte! Tam ze mě můžete vidět kurva všechno."


Tommy Lee

Ihned po prohlášení si Tommy stáhl gatě, otočil se a ukázal přítomným fanouškům všechno, co jen bylo možné z téhle strany vidět, včetně nápisu OnlyFans přes celé pozadí.

A v nudistickém trendu Lee pokračuje i na dalších show z reunionové šňůry Mötley Crüe. Na zářijovém koncertě v San Franciscu spustil další vlnu kontroverze výzvou, aby se dav svlékl a pochlubil svou výbavou, přičemž mnozí výzvu uposlechli. Jeden z traumatizovaných návštěvníků koncertu si veřejně stěžoval: "Děti i ostatní byli nuceni se dívat na nahé lidi na obřích obrazovkách a všichni kolem nás to taky dělali. Bylo to jako v Sodomě a Gomoře, bylo to šílené," vykládá šokovaný Juan Alvarez. "Uvaděč musel ze zdi sundávat jednoho chlápka, protože měl obnažený rozkrok a ječel."
Na další show kapely už nepřijde.

Tommy na svém Twitteru a Instagramu na stížnost reagoval hodně pobouřeně: 
"Svět je moc měkkej! Tyhle kokotiny jsem dělal roky Karen… teda Juane! Kurva dospěj!"

Tisíce fanoušků sice straní Tommymu, dá se ovšem úspěšně pochybovat, jestli je to opravdu ex-fanoušek Alvarez, kdo potřebuje dospět. Podle všeho totiž nebyl zdaleka jediný, kdo byl událostí znepokojen.

Touha po svobodě, volnosti a individualitě je vcelku pochopitelná, ale není tohle už přece jen trochu příliš? Netlačíš trochu moc na pilu Tommy?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení