FOTO: Vraždy a další zvěrstva. Skynd přivezla do Prahy zhmotněné zlo

Vydáno: 12.09.2022 17:30 - Dominik Šidlo

Temná, děsivými příběhy obklopená parta Skynd si po dvou vystoupeních na Rock for People konečně dala klubovou premiéru v Praze. A že to byl panečku debut!
V ten samý večer se Prahou prohnali Parkway Drive, kteří vyprodali Forum Karlín. To však Skynd a pořadatelům z Rock for People Concerts nezabránilo prodat všechny lístky i do MeetFactory!


Hlavní postavou celého večera byla frontwoman Skynd, která si říká jednoduše Doll (panenka). Svými uhrančivými, znepokojivými a strašidelnými pohyby do rytmu působila jako postava vytažená z hororu, která se sice umí něžně usmát, zároveň však onen úsměv může být to poslední, co v životě uvidíte.

Koncert hnaný hudbou o true-crime, tedy vraždách a zvěrstvech, které se v minulosti opravdu staly, byl hypnotický a podivně svůdný. Mimo poděkování fanouškům Skynd neřekli jediné slovo mezi písněmi. Atmosférou a náladou lehce připomínají KING 810.

Jedinou škodou je, že mnozí fanoušci zjevně nepochopili zprávu, již se Skynd snaží předat, a soudě dle výkřiků "Will you marry me?" a podobných považují Skynd doll spíše jako za kus masa s krásnými tvary než jako zvěstovatelku zla, které může přijít, pokud se nepoučíme z minulosti.


foto: Adéla Horelicová



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení