Potvrzeno! Ed Sheeran a Dani Filth už makají na společné písni

Vydáno: 08.10.2022 10:15 - Ondra Weisbauer

Jak to nakonec bude se slibovaným songem Edíka a Daníka? Prý se na počinu, spojujícím světy popu a extrémního metalu, pozvolna dělá, ale přesto si na něj ještě nějakou dobu budeme muset počkat.
"Píseň, na které dělám s Edem Sheeranem, stále není a ještě chvíli nebude hotová. Něco už jsme sice dali do kupy, ale pak se mu narodilo dítě, čímž hudbu odsunul a teď samozřejmě vyprodává masivní koncerty po celém světě. Nepřiběhne, když zapískáme. Jakmile bude mít hotovou píseň, dá mi vědět - teď ovšem nejsme schopni mluvit o konkrétním termínu vydání," nechal se slyšet Dani Filth.

"Jsem z téhle spolupráce opravdu nadšený. Vzájemně si vážíme tvorby toho druhého, stejně tak jako se navzájem respektujeme jakožto umělci. Takovéhle snoubení dvou protipólů mě vzrušuje daleko dost víc, než kdybych dělal s někým z podobného hudebního prostředí, jako jsem já," prozradil zpěvák blackmetalových Cradle Of Filth v rozhovoru pro Knotfest.com.




A jak že to celé začalo? Dani popového zpěváka navnadil ke spolupráci poté, co prohlásil, že býval v mládí velkým fanouškem kapel jako Cradle Of Filth či Slipknot a v budoucnu by se nebránil hudbou zabrousit i do metalového světa. Teď jen čekat a doufat, že to bude stát za to.  


CRADLE OF FILTH talk ED SHEERAN collaboration at KNOTFEST FINLAND



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení