Únor nás semele! Šest velkých koncertů v osmi dnech!

Vydáno: 01.02.2023 21:58 - Dominik Šidlo

Po uvolnění restrikcí po celém světě se s koncerty roztrhl pytel. A únor, který obvykle v Evropě bývá nabitý velkými koncerty, bude i v roce 2023 nekompromisní!
V osmi dnech se na území Prahy uskuteční šest neodmítnutelných koncertů. Máte ještě věk a energii na to absolvovat je všechny? My se ukážeme na každém jednom z nich!

4.2.2023 - ICE NINE KILLS, Roxy (fource.cz)
+ support Skynd

Šílenci hrající si s hororovými prvky, kteří strunami prohánějí vše od alternativního rocku až po metalcore, to vše ochucené špičkovou produkcí a vizuály.


Ice Nine Kills - Funeral Derangements (Official Music Video)


5.2.2023 - FEVER 333, Roxy (RfP Concerts)
+ support TBA

Jestli se někdo nebojí překročit hranice, jsou to Fever 333. Jejich koncerty jsou plné šílenství, zničených bariér a neskutečného množství energie. Divíme se, že Futurm po posledním výstupu Fever stále stojí. Pánové však ukázali i ukázněnost, když nedávno v Česku a na Slovensku předskakovali Korn. Jak si ale poradí jako headlineři s větší venue, kterou je Roxy?


FEVER 333 - MADE AN AMERICA


7.2.2023 - BRING ME THE HORIZON, Sportovní hala Fortuna (RfP Concerts)
+ support A Day To Remember, Poorstacy

Konečně budeme mít znovu možnost vidět BMTH v hale, přesouvaná akce se nakonec uskuteční ve Sportovní hale Fortuna. Vystoupení Horizonů na Rock for People 2019 nesklidilo zrovna pozitivní hodnocení, in-door eventy však partě vždycky sedly líp. Společně s nimi dojedou i A Day To Remember a Poorstacy. Z plakátu bohužel zmizeli Lorna Shore, kteří byli pro naše naše metalcorové duše lákadlem. A jelikož Oli a spol. aktuálně pracují na nové hudbě, třeba se dočkáme i čerstvého materiálu!


Bring Me The Horizon - sTraNgeRs (Official Video)


8.2.2023 - ROLO TOMASSI, Underdogs (Obscure Promotion)
+ support TBA

Corových kapel, které táhne kupředu ženský vokál, je víc a víc. Žádná z ních však nemá v čele tak neobvyklou postavu, jakou je Eva Spence. Pohybem občas děsivá, ale půvabná a tak trochu šílená frontwoman umí podat dreampopový zpěv stejně dobře jako nekompromisní screamy.


Rolo Tomassi - Closer (Official Music Video)


9.2.2023 - BULLET FOR MY VALENTINE. Forum Karlín (Obscure Promotion)
+ support Jinjer, Atreyu

Bulletům Forum Karlín sluší. Naposledy měl sice Matt Tuck problémy s hlasivkami kvůli nemoci, takže jeho výkon trochu pokulhával, teď však banda srší energií a nová self-titled deska oživila esenci, kterou mnozí postrádali na předchozi „Gravity“ (2018). V den akce navíc dva členové naší redakce slaví narozeniny, party je tedy samozřejmostí!


Bullet For My Valentine - Stitches (Visualiser)


11.2.2023 - BAD OMENS, Lucerna Music Bar (RfP Concerts)
+ support GHØSTKID, Oxymorrons

Mnohým fanouškům přejel mráz po zádech, když bylo oznámeno, že se koncert Bad Omens bude konat v klubu Fuchs2 a událost se rázem vyprodala. Pořadatelé však přesunuli event do Lucerna Music Baru, kde si kapela střihne premiéru. Doposud na našem území nikdy nezklamali, a to ani v klubech, ani na festivalech.


BAD OMENS - ARTIFICIAL SUICIDE (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení