FOTO: Exploze, exploze, výbuch, exploze. A tank. Sabaton rozpoutali v Bratislavě malou válku

Vydáno: 25.08.2022 07:55 - Dave Mariancik

Severská úderka "made in Sweden" Sabaton a Avatar k sobě náramně padne. Den před koncertem v našem hlavním městě se o tom přesvědčili fanoušci v Bratislavě.
Avatar odpálili svoje cirkusové šílenství úderem 19:00. Zazněly například skladby "Hail the Apocalypse", "Bloody Angel" nebo "The Eagle Has Landed". Parádní startovačka.


Sabaton se chopili pódia ve čtvrt na devět a atmosféra byla od úvodní pecky "Ghost Division" famózní. Když se nadšením rozdupali i lidé na tribunách, jako by se zaplněnou halou prohnalo slabé zemětřesení. Celou show doprovázela přehlídka pyrotechnických efektů, explozí a ohňů, člověk se občas mohl cítit jako na frontě. Zazněl i cover AC/DC "Highway to Hell", který odzpíval Tommy Johansson. Joakim se dočkal obligátní hlášky o pivu, a tak nadšeně lupnul jedno na ex.

Spark si pro fanoušky připravil speciální akci. Pokud na Sparkshopu objednáte jakýkoli produkt z katalogu Sabaton, ať už CD, LP nebo cokoliv z merche, dostanete parádní A2 plakát kapely zdarma. Akce platí do 8. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení