Nergal z Behemoth: Alissa White-Gluz má větší koule než většina metalistů

Vydáno: 24.08.2022 11:00 - Ondra Weisbauer

Během nedávného rozhovoru v podcastu "Hardcore Humanism With Dr. Mike" promluvil Adam "Nergal" Darski s psychologem a životním koučem Dr. Mikem Friedmanem. Při probírání důležitosti ženských práv a rovnosti pohlaví nezapomněl zmínit ani zpěvačku Arch Enemy.
Jak už všichni, kteří čtou tento článek, ví, frontman polských blackmetalistů se nikdy s velkými tématy nemazal, ať už šlo o ta sebecitlivější. V tomto případě na žádná extrémní slova (naštěstí) nedošlo.

"Na metalové scéně se stěží mluví o ženských právech. Vím, že je to šovinistický žánr, ale dokonce i talentovaným a krásným ženám, které jsou velmi úspěšné, se nedostává dostatek respektu, nebo se s nimi nezachází rovnocenně, což je naprosto špatně. Některé z těch žen, jako např. Alissa z Arch Enemy, se kterou jsme právě vystupovali na turné, má větší koule než většina metalistů, které znám a kdy jsem potkal. A jakožto muž věřím, že je pravděpodobně silnější a statečnější než já."


"Ženská práva, to, co se před několika týdny stalo v USA a v Polsku, zákony o potratech a podobně... Pokud jste otevřeni a jde vám o rovnost - nemusíte být socialisté, abyste takto uvažovali - ale ženy si zaslouží svá práva, stejně jako muži," pokračoval Nergal. "A stále mám pocit, jako by mezi tím byla obrovská nerovnováha. Potřebujeme ženy. Milujeme ženy a já je miluji a vážím si jich. Vážím si své mámy a všech mých fanynek. Měli bychom o tom opravdu mluvit a nahlas, protože je to velmi důležité," dodal Nergal.

Vrátíme-li se k hudbě, nezapomeňte vynechat novou desku Arch Enemy - nese název "Deceivers" a vyšla 12. srpna. Behemoth vydají své dvanácté studiové album "Opvs Contra Natvram" už 16. září.

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení