FOTO: Slipknot premiérově na Slovensku. Vzduchem pluli fanoušci i létaly boty

Vydáno: 04.08.2022 22:30 - Jaroslav Kutheil

Necelý týden po pražském koncertě v O2 aréně dorazili Slipknot do Bratislavy, kde konečně odehráli svůj premiérový koncert na Slovensku. Kapela vynahradila fanouškům dlouhé čekání a naservírovala jim dokonalou show.
Na pódiu se na rozdíl od pražského koncertu představil pouze jeden support v podobě u nás stále populárnějších Jinjer. Ukrajinci nastoupili na stage v půl osmé a nejeden fanoušek z předních řad pokřikoval na Tatianu, že ji miluje.



Ten pravý kotel ale dostali za odměnu až Slipknot. Pár minut po deváté konečně spadla černá opona s rudě nasvíceným logem, za kterou už kapela valila první song a na ploše se v tu chvíli začalo řádit ve velkém stylu. Mosh pity, circle pity, crowd surfing, nad hlavami předních řad proletělo i několik bot. Radost z toho, že kapela konečně zavítala na Slovensko byla opravdu velká, bez ohledu na to, že na pódiu chyběl Tortilla Man, který měl údajně před pár dny pozitivní test na Covid. Byl by hřích, kdyby kapela po tak vřelém přijetí v narvané hale v rámci plánování další evropské tour na Slovensko zapomněla.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení