In Flames k nám přijedou ještě letos. S oznámením koncertu vydali i novou pecku

Vydáno: 01.08.2022 11:10 - Tisková zpráva

In Flames u nás měli zahřmět už v květnu 2020, ale Covid-19 udělal plánům přítrž. Pořadatelům se nakonec povedlo vyjednat nový termín - 16. listopadu na totožném místě - v Malé sportovní hale v Praze.
Pokud jde o In Flames, je české publikum nenasytné. Po Praze (2017), Brně, (2018) a Hradci Králové (2019) se Anders a jeho banda předvedou opět v Praze. Společně s oznámením nových termínů evropského turné se In Flames podělili i novou hudbu - singl "The Great Deceiver".


Rodáci ze švédského Göteborgu se během své třicetileté kariéry nikdy neutápěli ve vzpomínkách na minulost, hlavním cílem bylo vždy posouvat se vpřed. O tom svědčí také jejich hudební vývoj - od melodického death metalu s folkovými prvky k čistému death až trash metalu. Jejich unikátní přístup, zachycený dosud na třinácti albech, je fanoušky i recenzenty kvitován s nadšením. In Flames si vysloužili hned tři nominace na cenu Grammy. Poslední desku I, The Mask natočili pod vedením na Grammy nominovaného producenta Howarda Bensona (např. My Chemical Romance, Motörhead).

Tentokrát k nám In Flames dorazí At The Gates, Imminence a Orbit Culture. Tahle kompletně švédská čtveřice zaručuje metalový večírek se vším všudy.

Prodej vstupenek za cenu 990 Kč startuje v pátek 5. srpna v 11:00 na GoOut. Všechny zakoupené vstupenky na původní termín koncertu 24. 5. 2020 zůstávají platné a není potřeba je vyměňovat.




IN FLAMES - The Great Deceiver (OFFICIAL LYRIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení