FOTO: Nové masky, nový song. A jeden z nejlepších koncertů, který u nás Slipknot odehráli

Vydáno: 29.07.2022 18:30 - Ondra Weisbauer

Tři roky od poslední show v Česku a po odkladech způsobených Covidem se u nás poslední červencový čtvrtek ukázaly zrůdičky Slipknot. Pokud jste tam nebyli, můžete hořce zaplakat - šlo o jeden z jejich nejpovedenějších koncertů, který v Česku kdy odehráli.
Čtvrteční jízdu zahájilo mladé seskupení Vended, jehož duší jsou synátoři Coreyho a Clowna ze Slipknot. A že byl vliv fotříků skutečně znát. Klukům bychom doporučili najít si vlastní zvuk, ať z nich nezůstanou Slipknot 2.0 verze Beta. Jinjer s bokykroutící Tatianou předvedli obdivuhodný hudební výkon, jejich progresivní linky ovšem moc lidí nerozhýbaly - bylo poznat, že fanoušky ten večer zajímá jediná kapela.

 

A že se bylo pořád na co dívat! Corey vytáhl novou brutální masku, Michael Pfaff alias Tortilla Man po vyvýšených perkusích skákal a balancoval jako Spiderman, Clown řádil s všudypřítomnou podpálenou pálkou...




Co si budeme povídat, členové Knotů už mají nějaký věk, ale při čtvrteční show to znát opravdu nebylo. Svoji živou premiéru si v Česku odbyl i nedávno vydaný "Dying Song (Time to Sing)" a málem ukápla i slzička, když měl frontman krátký projev o tom, že "dokud si budeme Slipknot přát, nepřestanou hrát ani vystupovat", čímž vyvrátil fámy o potenciálně poslední desce, jejíž vydání už klepe na dveře. Ve zkratce - bylo to vostrý a těšíme se zase příště!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení