FOTO: Emoce, pýcha a láska. Glad for Today v Praze pokřtili debutové LP

Vydáno: 23.07.2022 10:30 - Dominik Šidlo

Po spoustě singlů a několika EPčkách do toho Glad for Today konečně praštili a vydali debutovou desku "Melting Youth". Samozřejmě ji řádně pokřtili, dokonce dvakrát!
První křest se uskutečnil v jejich domácím prostředí v Hradci Králové, druhý pak v Praze, kam jsme GfT zašli zkontrolovat a podpořit i my. Oba koncerty byly součástí republikového minitour, jež pánové podnikli společně s .themayrevolution.

Pražský event solidně otevřela punk-rocková parta Burning Steps. Navázali na ně právě .themayrevolution, kteří vyrazili dech svým špinavým rockem, jenž se do Café V lese, kde celá akce probíhala, perfektně hodil! Sklepová, drsná, ale příjemně rocková petelice!

O finále večera se velmi půvabně postarali Glad for Today, kteří část nového alba živě představili, dali však prostor i starším věcem. Upřímné projevy frontmana Kašpiho v popředí dojemných, někdy až na dřeň emotivních pecek se postaraly o silnou noc plnou pýchy, radosti a lásky. Fošnu kapele v Praze pokřtil Damian Kučera, který se staral o její produkci.

A právě s Kašpim jsme na místě pořídili rozhovor (nejen) o "Melting Youth", ale i o kvalitách a nedostatcích české scény. Výsledek bude k dispozici na našem webu co nevidět!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení