AUDIO: Dope vydávají po šesti letech rovnou dva songy najednou a kuchtí novou desku

Vydáno: 27.07.2022 09:55 - Ondra Weisbauer

Nové tvorby jsme se dočkali poprvé od vydání šesté studiovky "Blood Money Part 1" z roku 2016. Nejde ovšem o jednorázové výstřely do prázdna - Edsel Dope rovnou prozradil i datum vydání další desky.
Vzhledem k tomu, že byl frontman Edsel poslední tři roky víc než dost potřeba po boku Static-X jako maskovaný zpěvák Xer0, je šest let čekání na novou hudbu poměrně pochopitelná doba - hudebníci si pro věrné fandy přesto připravili milé překvapení. Jako vděk za trpělivost poskytne skupina digitální verzi jejich nové fošny "Blood Money Part Zer0" zcela zdarma. Dočkáme se jí 24. února 2023.

"Nikdy nic nedělám napůl a věřím, že cokoli, co stojí za to dělat, stojí za to dělat správně, takže to někdy trvá déle, než se čekalo. Od té doby, co jsem vydal poslední album Dope, se toho v mém životě stalo hodně. Takže, jak víte, jsem narkoman na ambice. Vždy si toho naplánuji příliš mnoho najednou a se všemi dalšími změnami v mém životě mi trvalo vrátit se ke tvorbě Dope déle, než jsem předpokládal. Cítím ovšem, že uplynulý čas mezi vydáními alb pouto mezi kapelou a fanoušky jenom zoceluje. Jsme vám vděční, milujeme vás a jsme zpátky - desku vám nadělíme v únoru," promluvil zpěvák Edsel Dope.

A že se je na co těšit! Zatímco melodičtější "Believe" se pohybuje v elektronických industriálních vodách, agresivní kytarovka "No Respect" je jedním z nejtvrdších počinů skupiny vůbec. Tohle vám nesmí uniknout!


Dope - No Respect


Dope - Believe



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení