VIDEO: Dark Gamballe se zase překonali, nový klip je masterpiece

Vydáno: 15.08.2022 10:10 - Petr Adámek

Dark Gamballe se pochlubili dalším klipem z poslední fošny "Romance panenky a kladiva". Obrazového zpracování se dočkal kousek "Nenapravitelný".
"Přátelé, nechoďme kolem horké kaše a řekněme si tuhle brutální pravdu na rovinu. Máme za sebou pestrou diskografii, a stejně tak barevná, ba ještě obsáhlejší je sbírka klipů, kterou jsme realizovali s tvůrci jako jsou David Havran Spáčil, Pavel Otevřel, Milan Tie Škrob, Jirka Miškeřík, Jan Strup Vogel, Martin Ferko, Michal Šteflovič a konečně i Cyberolas. A právě on, autor posledního klipu k písni "Nenapravitelný" optikou letitého fanouška, puntičkáře a bravurního tvůrce vytvořil retrospektivní koláž napříč mnoha klipy DG. Bravo, znamenitě, výborně, děkujeme Mistře!" okomentovala video sama kapela a my se k nadšené reakci přidáváme.

Pro Dark Gamballe, kteří vloni oslavili 30 let na scéně, je jejich aktuální album už 14. v pořadí. Deska potvrzuje známé pořekadlo, že staré psy novým kouskům nenaučíš, což je v případě vyškovských tou nejlepší zprávou.

Kvality nahrávky si letos všimli i akademici v žánrové kategorie Rock výročních cen Anděl, když se album dostalo až mezi tři nejlepší nahrávky uplynulého roku. 



Dark Gamballe - Nenapravitelný



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení