Dřemfest letos oslaví kulatiny, dorazí Silent Generation nebo Hopes

Vydáno: 24.07.2022 21:55 - Tisková zpráva

Festival v Třemošné severně od Plzně s rodinnou atmosférou, který si svoje místo v kalendáři našel i během předešlých sezón silně poznamenaných covidem, se uskuteční i letos.
Oslava jubilejního 10. ročníku Dřemfestu proběhne v sobotu 20. srpna tradičně v areálu u Domu Exodus a nabídne zajímavá lokální jména i speciální hosty. Těmi jsou Hopes, hardcore parta neúnavě brázdící kluby a festivaly napříč Evropou. Do Třemošné se vrátí po dvou letech s jejich posledním EP "Summer Vibes". Naopak premiéru bude mít pražské beatdown komando Silent Generation. 

 

Fanoušci punk-rocku se ho dočkají v podání Adult Misery. Kapela silně spjatá s historií festivalu na něm vystoupila pod původním názvem AM celkem osmkrát! Seznam vystupujících doplňují plzeňské kapely Hyacinth, Dluhy a Taras Bullba. Na závěr večera nebude chybět ani oblíbená afterparty v podání Zlýho Dilda a Ynegga66683.

Dřemfest se každý rok snaží dbát na zpětnou vazbu svých návštěvníků a připravit pro ně komplexní zážitek i mimo stage. Letos se v novém představí především nabídka občerstvení, která bude poprvé kompletně veganská a vegetariánská! 

Veškeré aktuální informace najdete na tomto odkazu.

Dřemfest 2022 poster


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení