VIDEO: Naty Hrychová dospěla v mladou rockovou star

Vydáno: 19.07.2022 08:00 - Tisková zpráva

Zpěvačka Naty Hrychová se představuje v novém světle. Na debutovém EP ukazuje svou cestu rockové divy, čímž definitivně dokazuje, že doba dětské hvězdičky dávno pominula.
Rusovláska upoutává svým charismatickým hlasem, ale i svou sexy image. EP nabízí 5 songů, které spojuje rocková a melancholická nálada. Naty do své tvorby ale zároveň vnáší nadhled a motivující přístup, jak se s životními útrapami poprat.

Texty si píše převážně sama a odráží se v nich její osobní prožitky. "Filtrováním špatnýho období a myšlenek skrz hudbu vždy uzavřu danou životní kapitolu a přetvořím ji v něco, na co můžu v budoucnu pohlížet s úsměvem. 'Nic není tak smutný, aby na to nebyl rým.' Tahle věta ze songu 'Pohoda Jazz' vlastně perfektně vystihuje meaning celého EP," uvádí k albu Naty.

Svůj podíl na vzniku EP mají ale také členové skupiny Trocha klidu i otec zpěvačky, s nimiž Naty svou tvorbu ladila.

Album bylo natočeno ve studiu TA Musica pod dohledem producenta Aloise Pospíšila. Názvem "Odvrácená strana" chtěla Naty upozornit na to, že každý máme svou temnou stránku. "Je v pořádku mít svou odvrácenou stranu, ale nesmíme se jí nechat strhnout a utápět se ve smutku. Všichni se v sobě s něčím potýkáme a nikdo jinej než my sami nás zpátky na nohy nedostane. Každej tu schopnost a sílu máme. Tak nečekej, až se rozední, a vykroč na stranu polední," popisuje volbu názvu a cituje část ze stejnojmenné písně.

 

Naty Hrychová - Město zničený (Official music video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení