Filmový reboot The Munsters od Roba Zombieho má venku první trailer

Vydáno: 22.07.2022 10:10 - Ondra Weisbauer

Mistr všech zvrácených krváků má dotočeno! Filmový reboot šedesátkového sitcomu se bude odehrávat před děním originálního seriálu a prý půjde o Robův vůbec první family-friendly film. Známe i přibližné datum premiéry!
Ve filmu se ukáže Jeff Daniel Phillips v roli Hermana, Sheri Moon-Zombie (tu bychom vážně nečekali...) jako Lily a Daniel Roebuck jakožto Děda Munster (otec Lily). Filmové zpracování sitcomu vypráví o snaze upírky Lily najít lásku v rodné Transylvánii, kde narazí na Frankensteinovo monstrum - Hermana a jejich stěhování a hledání nového domova ve Spojených státech.




V posledním roce se Rob Zombie opravdu neflákal a když mu projedete Instagramový účet najdete kupu fotek z natáčení - mimo to se mu povedlo do filmu přivést některé lidi z původní série, včetně Butche Patricka (orig. vlkodlak Eddie, syn Hermana a Lily) a Pat Priest (druhá herečka Marilyn Munsterové).

Hudebník se v tuto chvíli chystá na velkou letní tour po USA spolu s Mudvayne, Static-X a Powerman 5000. Takový hvězdný lineup bychom si vyprosili i v Evropě! Komediální snímek bude mít v USA premiéru letos v září. O tom, zda se objeví i u nás zatím nemáme žádné informace.


THE MUNSTERS Trailer (2022) Rob Zombie, New Extended Movie Trailers HD



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení