VIDEO: Může být soundtrack Dooma ještě brutálnější? S vokály Alexe Terrible ano

Vydáno: 26.07.2022 10:00 - Ondra Weisbauer

Zpěvák ruských deathcoristů Slaughter to Prevail opět dokazuje, že na Zemi ani Marsu není muže disponujícího démoničtějším hlasem, než je ten jeho. K ikonické instumentální písni "BFG Division" z novodobé série DOOM přidal vlastní vokály.
Herní série Doom zažila novodobý boom (jak poetické že?) s vydáním rebootu v roce 2016, který následoval pokračováním Doom: Eternal z předloňského roku. Každého metalového fanouška games víc než potěšil brutální soundtrack Micka Gordona řadící se v dnešní době k těm nejlepším, které byly ve spojení s naší oblíbenou hudbou vůbec nahrány. O tom už jsme se ostatně rozepsali v našem třídílném mini-seriálu o spojení her a metalu, který si zde můžete rozkliknout.




Jistě není třeba představovat ani zpěváka Alexe Terrible, který stejně jako kapelou Slaughter to Prevail vyniká svými solo Youtube covery, ve kterých by udělal masakrózní řež i z tvorby Maxim Turbulenc. K šestiminutové ódě na ničení Pekla připsal vlastní text a rozhodně to stojí za to! Alex by se měl mít na pozoru, aby si ho Doomslayer nespletl s démonem.  


ALEX TERRIBLE - DOOM ETERNAL - BFG DIVISION by MICK GORDON (DEMON VOCAL COVER)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení