VIDEO: Wargasm vztyčují prostředníček korporátním miliardářům

Vydáno: 16.07.2022 12:00 - Ondra Weisbauer

Tahle nasraná dvojice míří vysoko nejen svojí hudbou, ale i nadávkami. Necelý měsíc po oslnění tuzemského publika na druhém dni královéhradeckého Rock For People a vítězství jedné z cen Kerrang! Awards 2022, mají venku i nový šmakulózní singl.
Elektronic/hardcore/metalové duo (asi jako mix The Prodigy a Poppy) složené z vokalistky/basačky Milkie Way a zpěváka/kytaráka Sama Matlocka funguje už od roku 2018, ale pořádně se o nich začalo mluvit až loni, po vítězství britské ceny Heavy Music Awards. Od té doby stihli vyhrát pár dalších ocenění, zahrát v ČR a (především!) vydat několik masakrózních singlů.




Nejnovější nese název "Fukstar" a sama dvojice vám nejlíp osvětlí, o čem přesně je: "Bohatí každým dnem bohatnou a chudé nechávají za sebou. Staří muži odlétají v raketách s celebritami a přitom vraždí naše životní prostředí. 'Fukstar' je soundtrack deziluze WARGASM z povahy korporátních miliardářů a idiotů, kteří jim umožnili získat moc a zdánlivě mají náš svět v dusivém držení. Nejste bohové, jste jen další Fukstar."  

Jestli se vám líbí, co slyšíte, máme dobrou zprávu - debutového alba se prý dočkáme ještě letos v létě. Těšíme se!



WARGASM - "Fukstar" (Official Music Video)


WARGASM - "D.R.I.L.D.O" (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení