FOTO: Na FajtFestu se skákalo ze stage i z její konstrukce, dorazili Mushroomhead, Lionheart i Terror

Vydáno: 09.07.2022 23:30 - Min Strife

Páteční, druhý regulérní den nezačal na FajtFestu úplně nejlíp. Po popršené noci se lidi nikam nehrnuli a začínajícím domácím bandám Meresiew, NBL a Censorshit se tak zrovna moc lásky nedostalo.

Víc lidí přilákali až nu-metaloví borci Sickret, nakonec nu-metal nikdy neurazí. Pozitivním překvapením byli Corrosive ze Španělska v pozici "náhradníků", kteří do line-upu připutovali na poslední chvíli. Během setu domácích Silent Generation se na stagei objevilo zhruba třicet lidí, kteří pařili a nakonec někteří naskákali do davu.



Get the Shot. Frontman JP se toho nebál. Každou chvíli lezl mezi lidi, v jednu chvíli i klikoval. V publiku se našel týpek, který vylezl na konstrukci stage a pak z ní skočil. Magor! Surfovalo se a to dokonce i se židlí.

V průběhu dne proběhla podpisovka headlinerů Lionheart, kam si pro podpis a fotku došel jeden z nejmladších účástníků. Mohlo mu být tak pět let.

Mushroomhead zaujali svojí vymazlenou vizáží i show celkově. Nechyběly bubny, z nichž s každým úderem cákala voda několik metrů do vzduchu. Terror si každou chvíli říkali o stage diving a lidi toho využívali v hojné míře. V jednu chvíli dostal mikrofon i fanoušek, který sám vyzýval lidi k surfingu a nakonec vyznal lásku frontmanovi.

Na Lionheart byla účast stoprocentní. Lidi stáli i na lavičkách a v dáli se dokonce drželi na ramenou. Cabal jako jediná kapela vyšla vstříc skandování "one more song". Přidali song, který nikdy nehráli a kytarista ho neuměl, ale nakonec byly obě strany spokojené.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení