VIDEO: Největší strach Parkway Drive? Experimentování to rozhodně není!

Vydáno: 07.07.2022 10:30 - Ondra Weisbauer

Varhany nebo majestátní chorály připomínající superhit Pink Floyd - to a mnohem víc obsahuje nejnovější počin z dílny Parkway Drive. S druhou peckou během měsíce oznamují metalcorové mlátičky i datum vydání nové studiovky.
Pokud jste v tvorbě PD stále zalezlí před albem "IRE" (2014), a tak nějak vám ten syrový brutální metalcore vyhovuje, prosím. Ale přicházíte o tu epickou nádheru, jíž se tato stále se vyvíjející kapela v posledních letech vyznačuje. A "The Greatest Fear" je toho jasným příkladem nejen hudebně, ale i svým poselstvím a videoklipem. Krásný příklad, kdy u skupiny experimenty se zvukem opravdu zaberou.


 

"Tato píseň je o největší strachu, jež všichni sdílíme a všichni mu musíme čelit - o smrti. Našim cílem bylo vytvořit píseň, která by smrt neviděla jako něco, co všechny odděluje, ale jako něco, co nás všechny opět sjednocuje na našich cestách," promluvil o singlu zpěvák Winston McCall.

K oznámení nového alba dodává: "Když Parkway Drive původně začínali, všichni jsme se snažili donutit udělat víc, než jsme mohli. To, co uslyšíte na 'Darker Still', je konečné naplnění naší schopnosti učit se, růst a realizovat představivost, kterou jsme vždy měli."

Pokračovatel "Reverence" (2018) jménem "Darker Still" vychází už 9. září. Den na to kapela zahraje v pražském Foru Karlín za doprovodu While She Sleeps a Lorna Shore. Těšíte se?!

 



Parkway Drive - "The Greatest Fear"


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení