Andy Biersack namluvil audioknihu hororů Edgara Allana Poea

Vydáno: 05.07.2022 10:50 - Ondra Weisbauer

Mohutný hlas vokalisty Black Veil Brides bude výjimečně propůjčen něčemu jinému než hudbě - audioknize. Zpěvák na ní vypráví nejlepší povídky a básně z tvorby geniálního spisovatele E. A. Poa.
Americký spisovatel Edgar Allan Poe žil v první polovině 19. století a je známý především svými hororově laděnými povídkami, jako jsou Jáma a kyvadlo, Zánik domu Usherů, nebo básní The Raven překládané u nás jako Havran. Šlo ovšem o žánrově velmi rozmanitého autora zasahující i do oblastí detektivek (jichž by se dal nazvat zakladatelem) a mystiky, tudíž není divu, že si našel fanoušky i v gotické a metalové subkultuře.

V tuto chvíli máme k poslechu pouze minutový úryvek povídky Tell-Tale Heart (Zrádné srdce), ale bude-li se celá audiokniha odehrávat ve stejném duchu, doporučujeme ji spíš znalcům angličtiny či Poeovi tvorby. Andy čte rychle jako splašený kůň, což nemusí vyhovovat každému.

Audioknihu bude možné stáhnout nebo nakoupit jako vinyl s doprovodným balíčkem knihy v pevné vazbě, v rozmezí 20 až 50 dolarů (500-1200 Kč). Více informací naleznete na stránkách https://rarebirdlit.com, kniha i její digitální kopie vyjdou 15. listopadu 2022.



Andy Biersack Presents The Works of Edgar Allan Poe [Official Promo]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení