FOTO: Blitz Union mají v současnosti nejpestřejší show na domácí scéně

Vydáno: 25.06.2022 10:05 - Dominik Šidlo a Libor Vočadlo

Po odkladech se konečně Blitz Union dočkali a dostali možnost pokřtít své debutové album "Absolution". A co se show týče, těžko budou v Česku hledat konkurenci.
U Blitzů bylo hned od začátku patrné, že si dávají záležet na každém detailu a hodně dbají na vizuály. Ve stejném duchu se nesl i křest v Paláci Akropolis, kde šlo spíše o divadlo než o regulérní koncert. Pánové použili kostýmy, rekvizity a dokonce do křtu zapojili i Mr Blitze, maskovaného anonyma, který příběh Blitz Union doprovází už od počátků.




Jak praví titulek, show měli pánové bezchybnou. Připravili si scénář, podle kterého vystupovali a komunikovali s publikem, přičemž jim po celou dobu do zad všemi barvami hrála úžasná světelná paráda. Škoda byla jen lehce přepáleného zvuku. Fanoušek, který jednotlivé songy neznal, by je od sebe nerozeznal.

Jako předkapela se představili maďarští Leander Kills, kteří od publika sklidili velmi slušný ohlas a nepochybně se k nám dle vlastních slov znovu vrátí. Dalším hostem pak byla kytaristka Böse Fuchs, jež si s Blitz Union dala rovnou celý song na stagei.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení