Megaton Fashion Show se vrací jako součást Festiwall 2022

Vydáno: 27.06.2022 22:46 - Tisková zpráva

Jedenáct let v řadě se mohli fanoušci kvalitní grafiky, módy a hudby těšit na Megaton Fashion Show, tedy událost, která nemá na domácí scéně obdoby. Po covidové pauze se letos soutěž o nejlepší hudební design vrací s novou energií podvanácté. A tentokrát jako součást 5. ročníku oblíbeného veletrhu Festiwall 2022.

V neděli 11. září se mohou návštěvníci modřanského areálu kytary.cz v Praze těšit vedle "klasických" workshopů, seminářů a výstavy také na vyhlášení vítězů soutěže o nejlepší booklet, plakát a merchandise. Slavnostnímu předávání cen bude v těchto kategoriích předcházet hlasování odborné poroty. O absolutně nejlepším designérovi nebo designérce za roky 2020 a 2021 pak rozhodne i široká veřejnost na facebookové stránce Megaton Fashion Show. Dalšího vítěze nebo vítězku mezi sebou vyberou i samotní soutěžící.

Vyvrcholením akce bude tradiční koncert Megaton Stars Bandu složeného z neobyčejného výběru českých (nejen) klubových muzikantek a muzikantů pod taktovkou kapelníka Karla Vošty z post-hardcorových Hell Paso. Diváky Festiwallu čeká zhruba patnáct světových hitů napříč žánry a ve speciálních aranžích v podání Žofie Dařbujánové (MYDY), Hanky Kosnovské (Nil), Dany Yousifové (Monna), Michala Skořepy (Pan Lynx), Dana Kurze (Kurtizány z 25. Avenue) a mnoha dalších talentovaných umělců.

Přihlásit se můžete i vy! Info o soutěži, pravidla a přihlašovací formulář naleznete na tomto odkazu.


Megaton Fashion Show

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení