VIDEO: Mladíci Byt číslo 4 podruhé. Tentokrát o můrách v hlavě

Vydáno: 20.08.2022 10:30 - Tisková zpráva

Nová šumperská kapela Byt číslo 4 se hudební scéně představila letos v březnu, kdy vydala svůj první singl s videoklipem s názvem "Nechápu". V druhém singlu "Můra" kluci o poznání zvážněli.
První sing "Nechápu" posluchače zaujal především svou energií a upřímným textem. Sestava během následujících měsíců odehrála sérii prvních koncertů, například po boku kapel Trocha Klidu a Brixtn, a postoupila do trojčlenného finále soutěže o Objev roku rádia Haná.


Druhý singl "Můra", který kapela vyslala do éteru 5. srpna, ukázal čtveřici v úplně jiném světle. "Do života každého někdy přiletí jeho můra, a to jak na nás zapůsobí můžeme jen těžko odhadovat. Můžeme se jí bát, vyhýbat, nebo ji nenávidět. Pokud se ji ovšem rozhodneme postavit, teprve potom zjistíme, s kým vlastně bojujeme. A když se nám podaří udržet naděje na lepší zítřky, budeme k ním blíž, než se může zdát," uvádí k významu "Můry" zpěvák Pavel Mazák.

Nahrání "Můry", stejně jako předchozího singlu, proběhlo v zábřežském studiu TA-musica. O zvuk, mix, master a part violy se postaral skvělý Alois Pospíšil. Videoklip si kapela Byt číslo 4 tentokrát natočila sama s pomocí svých kamarádů a partnerů.

V následujících měsících se sestava představí na řadě festivalů a koncertů napříč republikou, vrcholem roku bude vystoupení na domácím šumperském Džemfestu. Na Bytě číslo 4 jsou: Pavel Mazák, Matěj Krč, Lukáš Bryx, David Verner.

 

Byt číslo 4 - Můra (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení