Amaranthe opouští řvoun Henrik „GG6“ Englund

Vydáno: 09.06.2022 10:40 - Ondra Weisbauer

Po devíti letech se growler Henrik Englund Wilhelmson, známý pod přezdívkou "GG6", rozhodl dát sbohem své dosavadní rodině v Amaranthe a místo toho se bude věnovat té opravdové v pohodlí rodinného krbu.
"Po dvou letech Covidu strávených doma jsem si uvědomil, že můj život už potřeboval změnu. Hrozně se mi zalíbilo trávit čas se svojí rodinou. Časté koncerty s kapelou se pro mě začínaly stávat spíš nutnou povinností. Zkrátka už to není jako na začátku, kdy jsem se hlavně bavil. V tuto chvíli se hlavně těším, že budu moct trávit daleko víc času se svými dětmi, ale slibuju, že se jednou vrátím s vlastní masakrózní tvorbou, tak jak to umí jen 'GG6'. Amaranthe přeji do budoucna jen to nejlepší," napsal zpěvák na sociálních sítích skupiny.




Zbývající členové dánsko-švédské sestavy na Henrikův odchod reagovali s pochopením a opětovaným přáním toho nejlepšího. Kapela za hudebníka zatím nemá plnohodnotnou náhradu, ale již teď víme, že growlové party na letních koncertech zastoupí dva tajemní speciální hosté. U nás se Amaranthe objeví (už nejspíš s novým zpěvákem) 29. října ve zlínském Masters Of Rock Cafe.



AMARANTHE - PvP (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení