Rise Against v doprovodu Boston Manor otevřou pražský Prague Summer Festival

Vydáno: 01.06.2022 11:40 - Dominik Šidlo

Festival, který není tak úplně tradičním festivalem, to je Prague Summer Festival. Namísto desítek koncertů namačkaných na sobě, jak na fesťácích bývá zvykem, se v několika dnech uskuteční tři velké, plnohodnotné koncerty. A začíná se u Rise Against!
Kdo by snad neznal Rise Against? Ve svých nejlepších letech své songy proháněli radiovými stanicemi i soundtracky ke hrám. Každé punk / emo dítě počátku století musí vědět, že "we won't back down, we won't run and hide, cause these are the things that we can't deny".

Mimo své hity jako "Satellite" však smečka z Chicaga doveze i loňskou desku "Nowhere Generation", která se jim dost povedla!

Jejich vystoupení se odehraje už 8. června, přičemž po svůj bok Rise Against přijali Boston Manor, John Wolfhooker a Yours Truly.

Rise Against Praha

Event se uskuteční v novém pražském open air prostoru Power Station Holešovice, stejně jako ostatní koncerty spadající pod Prague Summer Festival, tedy Alt-J a The Offspring.

PSF pořádá Ameba Production, která stojí za festivaly Rock for People, Kefír, showcase konferencí Nouvelle Prague či klubovými a halovými koncerty Rock for People Concerts. 


Rise Against - Talking To Ourselves (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení