VIDEO: Hoši z Civilky si každou holku vypiplaj k dokonalosti

Vydáno: 08.06.2022 12:00 - Ondra Weisbauer

Čáslavští pop punkoví komedianti už složili ódu na kytarovou muziku, všemocné muže (teda pardon - chlapy), ženy s pevnými hýžděmi, i na ty, které už vychovaly děcka a mají chuť si trochu zařádit. Pro dnešek kluci výjimečně obrací a místo chvály humorně poukazují na ženské chybky a nešvary.
"Tahle písnička není o našich fanynkách. Na nich není potřeba nic vypiplávat, to jsou normálně úžasný supr ženský. Tenhle singl je pro všechny ostatní ženský z celýho světa. Mimochodem ty všechny taky pozdravujeme," vzkázala kapela k novému klipu na svých sociálních sítích. 




Tahle nová (a refrénově děsně chytlavá) pecka se vám do hlavy zažere a už vás jen tak nepupupupupupupunepustí. Teď se jen dozvědět, kdy se následníka "Zlaté desky" z roku 2019 dočkáme. Jestli máte tuhle veselou sebranku (kterou byste, pokud možno, neměli brát moc vážně) rádi, určitě mrkněte na jejich stránky, protože před pár týdny započali svou sakra nabitou tour více než 30 koncertů po celé republice. V tom by byl čert aby nehráli někde blízko u vás. 


CIVILNÍ OBRANA - Já Si Tě Vypiplám (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení