Rock for People updatuje line-up, dorazí Silverstein, Fire From the Gods i Leoniden

Vydáno: 25.05.2022 21:05 - Dominik Šidlo

Doba je zlá, horší než obvykle. Spousta kapel kvůli aktuální světové situaci ruší své evropské koncerty a tento fakt se bohužel dotýká i Rock for People. Pořadatelé se ale nevzdávají a sypou z rukávu další esa!
"Obrovsky nás to mrzí, ale některé kapely se v návaznosti na logistické důvody, rušení částí turné a produkční problémy napříč Evropou nepodařilo v lineupu udržet a svoji účast na Rock for People 2022 musely zrušit. Bohužel se to týká August Burns Red, Daughtry, Hundredth, MØ a Tigress," oznámili organizátoři na svých sociálních sítích.

Zároveň však fanoušky nabádají, aby nezoufali a ihned přiložili konkrétní důvody, proč bude program i přes změny úžasný: "Rovnou pro vás ale máme náhrady. Jsou jimi Acres, Boy Bleach, Fire From the Gods, Led By Lanterns, Leoniden, Silverstein, Sundara Karma a The Truth Is Out There."

A aby toho nebylo málo, parta RfP chystá oznámení dalších dvou sub-headlinerů, kteří line-up doplní. Nutno smeknout, jak celou situaci zvládají. I přes celosvětové trable dělají maximum a pevně věříme, že z letošního ročníku Rock for People neodjede jediná duše nespokojená!



Acres - Lonely World (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Silverstein - Ultraviolet [Official Music Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení