Evanescence opustila kytaristka Jen Majura. Tvrdí, že nedobrovolně

Vydáno: 24.05.2022 14:00 - Ondra Weisbauer

Evanescence se u nás v Praze objeví už za dva týdny i s novým členem na postu kytaráka. Německá kytaristka Jen Majura se s kapelou rozloučila po sedmi letech hraní. O plánovaný odchod se prý nejednalo.
Majura byla součástí skupiny od roku 2015, kdy převzala místo bývalého kytaristy Cold, Terryho Balsama. Podílela se na posledních dvou deskách - na "Synthesis" z roku 2017 a loni vydané "The Bitter Truth".


Zprávu o jejím odchodu z kapely sdíleli Evanescence 21. května na svých sociálních sítích: "S naší partačkou Jen Majurou to byl pro všechny v kapele úžasný čas, ale rozhodli jsme se, že si každý půjde svou cestou. Vždy ji budeme milovat, podporovat a nemůžeme se dočkat, až uvidíme, s čím přijde. Jsme vděční za dobré časy a skvělou hudbu, kterou jsme společně vytvořili."

Den na to podala kytaristka vlastní prohlášení: "Cítím potřebu vyjádřit se k tomu, že nic z toho nebylo moje rozhodnutí! Mezi mnou a nikým z Evanescence není zlá krev a přeji jim jen to nejlepší. Jsem vděčná za krásné vzpomínky na uplynulá léta."

Náhradníkem Jen se stává Tim McCord, který v kapele posledních patnáct let zastává funkci basáka. Na jeho místo nastoupí baskytaristka Sick Puppies Emma Anzai. U nás parta kolem Amy Lee zahraje 10. června v pražském Foru Karlín.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení